Hvor lønner det seg å kjøpe golfutstyr?

Golfutstyr finner du både i lokale spesialforretninger, hos sportskjedene og ikke minst i et enormt utvalg av nettbutikker. Det gjelder å være våken, det er ikke gull alt som glimrer.

Golfbaner i nærheten av Oslo – 9 hull

Rundt Oslo ligger det mange flotte og utfordrende 9-hulls golfbaner. Enkelte kan også spilles begge veier. Se enkel oversikt med direkte linker til alle banene.

Golfbaner i Oslo og omegn – 18 hull

Oslo har mange flotte golfbaner. Her finner du en oversikt over 18 hull baner i en omkrets på 30 km rundt Oslo. Flotte baner som er lett tilgjengelige.

Golfsett herre – slik velger du riktige golfkøller

Golfkøllen er den viktigste del av utstyret og må velges med omhu. Du trenger flere køller og at de alle er i riktig størrelse er viktig for at du skal lykkes på golfbanen.

Lyst til å prøve golf?

Golf er en fantastisk sport du bør gi en sjanse. Oppsøk nærmeste golfklubb og meld deg på golfkurs. Prøv det å se om det er noe for deg. Her er noen tips på veien.

Kort om å spille golf

Hvordan kommer du i gang med golf. Her er noen grunnleggende tips om spillet, utstyret og hvordan du kommer i gang. Det er ikke så kostbart som mange tror.

Grunnsprinsippet i seiling er å fange vinden

Seiling er en avansert og utfordrende sport som krever kunnskap og innsats. Les kort om grunnprinsippet i seiling, det dreier seg om å fange vinden.

Curling – guide til spill og utstyr

Curling er gøy og passer for alle. Her er en kort guide til det viktigste om curling. Hvordan spilles det og hvilket utstyr trenger du?

Bowling – guide

Bowling passer for alle, du trenger ikke kjøpe utstyr og bowlingbane finner du stadig enklere over hele landet. Her er litt mer informasjon for deg som er interessert i bowling.