Båt RIB – Flytur på Trondheimsfjorden

Havrafting i RIB båt er en båttur du ikke glemmer med det første. I over 50 knop rundt holmer og skjær får du både spenning og naturopplevelser.

Båt RIB på Oslofjorden

Havrafting i RIB båt er en opplevelse du ikke glemmer med det første. I over 50 knop rundt holmer og skjær får du både spenning og natur så mye du vil.

Rudskogen Motorsenter – åpent for alle

Rudskogen Motorsenter er et fantastisk anlegg Norge kan være stolt av. Her kan du arrangere eller delta på event, kjøre racerbil eller motorsykkel.

Hva er kiting og hvordan kommer du i gang?

Kiting er noe for den som liker utfordringer. Det dreier seg om å tøyle naturens krefter og bli i ett med energien vinden skaper. Slik kommer du i gang.

Paintball – Hvor god er du under stress?

Paintball er moro og et skikkelig kick. Sikkerheten er ivaretatt og det er ikke forbundet med smarte å pille paintball. Dette er noe dere bør prøve.

Biking – Downhill action eller sykkeltur i fred og ro?

Biking er et vidt begrep som dekker alt fra rolig tursykling til ekstrem downhill action. Hvordan utstyr skal du ta med, se guide.

Ta en tur med RIB båt – Bergen og Vestlandet

En tur med RIB-båt og havrafting glemmer du ikke så lett. Utrolig spektakulær fartsopplevelse som kan ta pusten fra de fleste. Trygt og sikert med rett utstyr.

Rafting med elvebrett

Rafting med elvebrett, rappellering på sommeren, Isbanekjøring med bil og mye mer. kreddersydde aktiviteter for bedrifter, skoleklasser, vennegjenger og familier på Geilo .

Zip line – gøy for alle

Zip line er et skikkelig adrenalinkick der du flyr gjennom luften i høy fart. Dette er en av ekstremsportaktivitetene med lavest terskel for folk flest.

Rafting elv

Er rafting noe for deg? Er rafting vanskelig? Hvilket utstyr trenger du? Er rafting farlig? Mange spørsmål knyttet til dette, vi gir deg svarene.

Gokart på Dagali

Gokart og mye kan du teste ut på Dagali. Skreddersydde aktiviteter for bedrifter, skoleklasser, vennegjenger og familier.