Diverse kick

Alle mulige opplevelser, fra skyting til karaoke.

A group of people having vorspiel games

De ultimate selskapslekene for vorspiel

«Skap uforglemmelige øyeblikk med De ultimate selskapslekene for vorspiel!»IntroduksjonDe ultimate selskapslekene for vorspiel er en samling av morsomme og engasjerende spill som kan bidra til å skape livlige og minneverdige øyeblikk under et vorspiel. Enten du skal ha en uformell sammenkomst med venner eller ønsker å bryte isen på et...

Morsomme leker for voksne

Morsomme leker for voksne

Ti morsomme leker for voksne som vil få deg til å le av tårerMorsomme leker for voksne er en flott måte å bringe latter og glede inn i hverdagen. Enten det er på et vennetreff, en fest eller bare en avslappende kveld hjemme med venner, kan disse ti morsomme lekene...

Poker2

Blackjack for deg som er nybegynner

Er du interessert i å lære å spille Blackjack, har du kommet til riktig sted. Her vil du kunne lære deg de grunnleggende reglene i Blackjack slik at du kan spille som en proff og eventuelt prøve deg på vanlig Blackjack-spill, eller Blackjack casino-spill.Blackjack har opp gjennom årene blitt en...

Samerøroshb min

Sameliv på Røros

Samene levde og lever et liv i naturen som inkluderer mange flotte aktiviteter både sommer og vinter. Å delta på samenes gjøremål er lærerikt og spennende.

Båtturtrhfjhbnr2 min

Bedriftstur på Trondheimsfjorden

Yachter, seilskuter, veteranbåter og mange andre båttyper står klare til  å ta dere med på eventyr. Båtuleierne har spennende teambuildings aktiviteter og reisemål for korte og lange turer.

Villmarksopplevelserhb min

Villmarksopplevelser

Firmatur, kundetur eller blåtur ute i det fri? En villmarksleir er et opplevelsessenter i naturen. Leiren består ofte av lavvoer eller gapahuk og har aktiviteter som passer for alle.

Skytinghb min

Skyting

Full konsentrasjon Kickoff med smell i. Prøv skyting på bane eller leirdueskyting. Arrangèr skytekonkurranse med kollegaer eller venner. Denne aktiviteten gjennomføres før festen begynner!

Ridninghb min

Ridekurs

Bli med på ridetur i vakker natur. Nybegynnere starter med kurs i enkelt terreng. Turene går til mål hvor det er lagt til rette for flotte opplevelser.

Karaoke min

Karaoke

Finn ut om det skjuler seg ukjente sangtalenter i bedriften. Når kollegaer du aldri kunne drømme om å få høre synge tar mikrofonen blir det topp stemning.

Gravemaskinhb min

Gravemaskinkjøring

Alle gutters barndomsdrøm? Kjøre og bruke en ekte gravemaskin. Dette er kanskje ikke en aktivitet som passer for alle, men blir hektet etter få minutter.

Dyresafari hb min

Bli med på dyresafari

Dyresafari i norsk natur er en fantastisk ide til en blåtur eller et firma event. Elg, moskus, bever, reinsdyr, rype med flere venter på deg og dine kollegaer.

Egen cd min

Egen CD/DVD

Nå er det blitt veldig enkelt å lage en egen CD eller DVD. Flere studio har lagt tilrette for event hvor bedrifter kan lage egne produksjoner.

Båtturbergenhbnr2 min

Båttur Bergen

Bergen og omegn byr på fantastiske muligheter for båtopplevelser. Det er mulig å lete både fiskeskøyter, veteranbåter, yachter, RIB og seilskuter.