Blackjack for deg som er nybegynner

Er du interessert i å lære å spille Blackjack, har du kommet til riktig sted. Her vil du kunne lære deg de grunnleggende reglene i Blackjack slik at du kan

Båttur på Trondheimsfjorden

En båttur på Trondheimsfjorden er garantert suksess, enten det er bedriftstur, kickoff eller bare en gjeng som skal ut å ha det kjekt. Sjekk mulighetene.

Sameliv på Røros

Samene levde og lever et liv i naturen som inkluderer mange flotte aktiviteter både sommer og vinter. Å delta på samenes gjøremål er lærerikt og spennende.

Bedriftstur på Trondheimsfjorden

Yachter, seilskuter, veteranbåter og mange andre båttyper står klare til  å ta dere med på eventyr. Båtuleierne har spennende teambuildings aktiviteter og reisemål for korte og lange turer.

Gårdsopphold, finn roen sammen på en gård

Bort fra byens mas og jag. Mange gårdeiere har vært flinke til å utnytte potensialet i gårdbygninger og kulturlandskapet og skapt flotte opplevelser.

Båttur på Oslofjorden, du har mange type båter å velge i

Kundetur, event eller kickoff? Yachter, seilskuter, veteranbåter og mange andre båttyper står klare til  å ta deg og dine kollegaer med på nye eventyr.

Villmarksopplevelser

Firmatur, kundetur eller blåtur ute i det fri? En villmarksleir er et opplevelsessenter i naturen. Leiren består ofte av lavvoer eller gapahuk og har aktiviteter som passer for alle.

Spa – Kos deg, dette har du fortjent!

Spa handler om velvære, ro og harmoni og inkluderer elementer som vann, helhetlig behandling og mental trening for og fjerne stress og samle styrke.

Skyting

Full konsentrasjon Kickoff med smell i. Prøv skyting på bane eller leirdueskyting. Arrangèr skytekonkurranse med kollegaer eller venner. Denne aktiviteten gjennomføres før festen begynner!

Ridekurs

Bli med på ridetur i vakker natur. Nybegynnere starter med kurs i enkelt terreng. Turene går til mål hvor det er lagt til rette for flotte opplevelser.

Karaoke

Finn ut om det skjuler seg ukjente sangtalenter i bedriften. Når kollegaer du aldri kunne drømme om å få høre synge tar mikrofonen blir det topp stemning.

Jakt – bor det en jeger i deg?

Delta på organiserte jaktopplevelser med erfarne guider som vet hvor du får dyrene på skuddhold. Jaktsesongen bestemmes av type bytte man jakter på.

Gravemaskinkjøring

Alle gutters barndomsdrøm? Kjøre og bruke en ekte gravemaskin. Dette er kanskje ikke en aktivitet som passer for alle, men blir hektet etter få minutter.

Foredrag – Ny inspirasjon og motivasjon

Start et event med et skikkelig inspirerende, underholdende eller lærerikt fordrag. Det finnes mange gode foredragsholdere, både kjente og ukjente.

Fekting – utfordre til duell

Er dere ute etter et helt annerledes firma arrangement kan fekting være noe å se nærmere på. Fekting er en sport som skaper teamtilhørighet.

Eventselskap ordner med fiks ferdig arrangement

Ønsker du en fiks ferdig fest kontakter du et eventbyrå. De har alle kontaktene og syr sammen en løsning som passer dine ønsker og lommebok.

Bli med på dyresafari

Dyresafari i norsk natur er en fantastisk ide til en blåtur eller et firma event. Elg, moskus, bever, reinsdyr, rype med flere venter på deg og dine kollegaer.

Egen CD/DVD

Nå er det blitt veldig enkelt å lage en egen CD eller DVD. Flere studio har lagt tilrette for event hvor bedrifter kan lage egne produksjoner.

Båttur Bergen

Bergen og omegn byr på fantastiske muligheter for båtopplevelser. Det er mulig å lete både fiskeskøyter, veteranbåter, yachter, RIB og seilskuter.