Rappellering i trygge omgivelser

Rappellering er spennende og noe du bør prøve om du har anledning. Det finnes mange anlegg i Norge hvor du kan teste ut rappellering i trygge omgivelser.

Klatring – klar for en skikkelig utfordring?

Klatring er fascinerende og utfordrende og noe du kan bedrive både inne og ute. Klatrevegger finnes over hele landet og med Toppkort / Brattkort er du klar.

Til hva og hvor leier du helikopter?

Helikopter kan du leie til sightseeing, transport av personer og materiell eller fest. Se oversikten over hvor du kan leie helikopter i Norge.

Klatrepark – kjenn på, og flytt, dine grenser

Klatrepark er populært og det finnes etterhvert parker mange steder i landet. Dette er spennende og utfordrende. Vanskelighetsgraden bestemmer du selv.

Paragliding tandem

Tandemhopp med paraglider koster 1- 2000 kroner og er noe du burde prøve. Sikkerheten er høy, det skjer knapt uhell og sjansen er stor for å bli hektet.

Juving – Klar for en skikkelig utfordring?

Juving krever god fysikk og erfaring i å ferdes i ulendt terreng. Etter en kort sikkerhetsinstruksjon er det bare og hoppe i elven.

Via ferrata – trygt og spektakulært

Via ferrata gir seg spenning og fantastiske opplevelser i bratt fjellterreng uten risiko. Løypene har ulik vanskelighetsgrad, fra enkle til spektakulære.