Firmaturer med sport og spenning

Firmaturer har blitt svært populært de seneste årene blant norske bedrifter. Noen firmaer belønner sine ansatte med firmaturer som en takk for innsatsen etter et profitabelt år, mens andre bruker firmaturer som en måte for å bygge bedre samhold og øke de ansattes motivasjon. Uansett hva som er baktanken, er det liten tvil om at firmaturer er populære blant de ansatte. Men hvilke typer firmaturer er mest vanlig?

Kultur i europeiske storbyer

Det finnes mange flotte byer hvor man kan legge en firmatur. Byer som Barcelona, Budapest og København er eksempler på steder hvor man får god mat og drikke for en fornuftig prislapp, samtidig som det finnes masse kultur og shopping. I tillegg finnes det gode muligheter for å arrangere spennende aktiviteter som sørger for at turens hovedfokus, nemlig å bygge et sterkere team blant de ansatte, ikke går i glemmeboken.

Fotballtur til England

Noen forbinder kanskje fotballturer til England med en typisk fritidstur for fotballgale kameratgjenger, men det trenger absolutt ikke å være kun i slike anledninger. Turen inneholder naturlig nok mange andre opplevelser, blant annet det å gå på pub, se lokale artister, ølsmaking og andre kulturelle inntrykk England har å by på.

Prikken over i-en kan være selve kampdagen. Noen ansatte er sikkert fotballfans fra før, og har forberedt noen bet365 tippe-tips til kampen, for å gjøre det hele enda mer spennende. Men også for de ansatte som ikke har en naturlig tiltrekning til fotball, kan det å være på et stort stadion med mer enn 40 000 engasjerte tilskuere, være en opplevelse i seg selv. Selv de som ikke liker å se fotball på TV, kan få oppleve en helt annen side som de ikke har tenkt på tidligere, og selv de mest forhåndskritiske kan ende opp med å elske opplevelsen. Det finnes mange ulike destinasjoner, men ettersom norske Ole Gunnar Solskjær er manager i Manchester United, kan det være et populært valg. Laget står for øvrig i 151 i odds hos bet365 til å vinne ligaen bak suverene City, men det er fortsatt spenning om Champions League-plassene, noe som sørger for en herlig opplevelse på stadion.

Firmaturer

Kilde: pexels

Teambuilding og naturopplevelser i skogen

Firmaturer trenger ikke nødvendigvis å bety at man må sette seg på flyet og reise lang av sted. Noen ganger kan det være like greit å ta en firmatur i Norge, for å oppleve flott natur, og spennende opplevelser. Enten man tar en tur til en fjellhytte eller holder seg nede langs kysten, finnes det et bredt spekter av sosiale aktiviteter som sørger for at de ansatte kan knytte tettere bånd.

Når man er ute i naturen, finnes det nesten ingen grenser for hvilke teambuilding-aktiviteter man kan ta seg til. Man kan rappellere ned bratte fjellvegger, bestige fjelltopper, sykle i tøft terreng og avslutte med å lage bål sammen. Etter en dag fylt med spennende aktiviteter, er det herlig å sette seg ned sammen med kolleger rundt bålet og nyte den gode stemningen. Slike opplevelser gir garantert gode minner som kommer til å styrke samholdet i gruppen.

Firmaturer for ethvert budsjett

Noen tenker kanskje at firmaturer kun er for store bedrifter som har mye penger til overs, men faktum er at slike turer ikke nødvendigvis trenger å være så dyre. Det finnes mange alternativer i lokale områder, og man trenger derfor ikke å la seg stoppe av et eventuelt stramt budsjett.

You may also like...