Til hva og hvor leier du helikopter?

Helikopterhb min

Helikopterhb minSjøfly eller helikopter, spennende og nytt for de fleste uansett. Se det hele fra fugleperspektiv. Noe begrenset deltagerantall, men passer perfekt hvis man ønsker å gi noen medarbeidere en ekstra påskjønnelse. En spennende start på neste blåtur! Evt flyskrekk bør avklares før man bestiller.

Helikoptertur eller småfly – garantert prikken over i’en

Legg inn en tur med helikopter eller småfly som en del av firmaturen eller arrangementet.

Dette gir et overraskelsesmoment som blir satt pris på, og husket. Passer godt som en del av et arrangement og er en luftig opplevelse få har vært med på tidligere. Ta med kunder og kontakter på flytur, dette er relasjonsbygging som fungerer.

Hvor leier du helikopter?

Alle som har vært med på helikoptertur glemmer det ikke så lett. Det er n fantastisk opplevelse som virkelig tar deg ut av hverdagens rutine.

Du kan leie helikopter i flere sammenhenger.

Sightseeing med helikopter

Helikopter300 min

Med helikopter kan du lande nærmest overalt, piloten på bildet har muligens gått over streken.

Ta med en besøkende eller forretningsforbindelse på en luftig tur over norske fjell og fjorder. Flere helikopterselskap har opplegg for slike turer og kjenner til de attraksjonene som gjør deg best fra luften. Finnes det noe bedre enn å fly lavt gjennom det flotte norske landskapet en sommerdag?

Transport- og taxiflyging

Helikopteret transporterer lasten til steder du ikke når med bil. Hyttebygging utenfor allfarsvei og transport av ulike objekter i forbindelse med bygg- og anleggsprosjekt er typiske eksempler. Men du kan også benytte helikopter til persontransport om det haster eller det reiseruten er krevende med bil. Med helikopter er du på plass på et blunk.

Gavekort og showturer

Hvorfor ikke gi en tur i helikopter som gave, eller bruke helikopter som en del av et arrangement, for eksempel frakte en eller to personer som fortjener litt ekstra oppmerksomhet til firmafesten? Utdrikkingslag og bursdager er andre hendelser hvor en helikoptertur egner seg som gaven. Og er man flere om utgiften blir det ikke all verden pr. hode.

Hvem leier ut helikopter i Norge:

Husk at de fleste opererer over hele landet, avhengig av type oppdrag.  For småturer vil det lønne seg å ta kontakt med et selskap så nære som mulig.

Airlift AS : Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland, Buskerud, Øst- og Vest-Agder

Fonnafly AS:   Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland, Oslo, Øst- og Vest-Agder

Heli-Team AS: Troms

Heliscan AS: Nordland, Trøndelag og Midt-Norge

Midtnorsk Helikopterservice AS: Trøndelag og Midt-Norge

Nord Helikopter AS: Møre og Romsdal, Hordaland

Nordlandsfly AS: Nordland

Pegasus Helicopter AS: Rogaland, Oslo,  Øst- og Vest-Agder

Skrevet av: Sture Bjørseth

You may also like...