Starte med kajakk padling?

Kajakk padling gir deg en fantastisk nærkontakt med naturen, bedre fysikk og flotte opplevelser. Hvilken kano og hvilket utstyr skal du kjøpe?

Tur til Preikestolen?

Preikestolen er en av Norges mest spektakulære reisemål. Turen tar 4-5 timer, sesongen er fra april til oktober og start gjerne turen fra Preikestolen Fjellstue.

Tur til Besseggen?

Besseggen er en av Norges flotteste og mest spektakulære fjellturer. Vakkert plassert i Jotunheimen med gode fasiliteter for overnatting og opplevelser.

Det viktigste om snøskred

Snøskred, snøras og laviner er noe du må ta på alvor skal du på fjelltur. Faren for flakskred, løssnøskred eller sørpeskred varierer, her er det du bør vite.

Guide til biking og terrengsykling

Terrengsykling og biking kan både være fartsfylte og rolige opplevelser som gjør det mulig å oppleve naturen på en ny og spennende måte.

Tips til deg som skal på brevandring

Brevandring er en fantastisk opplevelse og en stor utfordring. Her er noen tips om utstyr, sikkerhet og annet viktig du bør vite før turen starter.

Havfiske er noe du bør prøve!

Havfiske er både spennende og en fantastisk naturopplevelse. Du trenger hverken egen båt eller å dra langt til havns for å prøve havfiske.

Brevandring er en spektakulær opplevelse

Brevandring er en fantastisk naturopplevelse i tillegg til å være både utfordrende og spennende. Med det rette utstyret og følge er risikoen liten for uhell.

Rett utstyr til fjellturen

Klessvalg for fjellturen avhenger av vær og føre. hva skal du velge av undertøy, mellomplagg, ytterplagg. Husk at lag på lag gir fleksibilitet. Husk solid fottøy og evt. lue og votter.

Kajakkpadling

Kajakkpadling er en fantastisk hobby som gir en unik nærkontakt med naturelementene. Se tips for valg og kjøp av kano/kajakk og utstyr.