Paintball – Hvor god er du under stress?

Paintballhb min

Paintballhb minPaintball er en ny actionpreget lagsport med uendelige variasjonsmuligheter og en skikkelig stresstest. Her kan dere krige innendørs på bane eller utendørs i naturen. To lag spiller mot hverandre og her får alle anledning til å teste sin evne til samarbeid og beslutningsstyrke i krevende situasjoner. Paintball er helt ufarlig og spillet ledes av erfarne instruktører. Sammen i krig er ekte teambuilding og kickoff.

Hva er paintball?

Paintball er en skytelek som foregår i ulike settinger. Hver deltager er utstyrt med luftdrevet våpen som skyter små malingsballer. Målet er å treffe motstanderen for å sette denne ut av spill, ikke fysisk men i forhold til spillets regler. Paintball spilles med god beskyttelse av ansikt og kropp, er helt ufarlig og kan spilles også av barn.

Hvor spilles paintball?

I utgangspunktet kan paintball spilles hvor som helst. De vanligste arenaene er i skogen eller på en tilrettelagt bane, inne eller ute. Skogsterreng egner seg veldig godt, terrenget er variert og det hele oppleves veldig naturlig. På bane foregår spillet i en konstruert setting med ulike hindre.

Hvilket utstyr er i bruk?

Arrangøren stiller med nødvendig utstyr som omfatter:

Våpen, evt med sikte : Malingsballen skytes ved hjelp av luft. Magasinet inneholder vanligvis ca 200 kuler.

Malingskuler: Disse er laget av biologisk materiale, er lett å vaske bort og inneholder ingen farlige stoffer.

Maske og briller: Det er viktig å beskytte ansikt og øyne, derfor spilles paintball alltid med godkjent maske og briller. Mange velger tolags glass for å unngå dugg. Vesten beskytter overkroppen.

Sekk med kuler: Magasinet tømmes fort og for å slippe å dra tilbake til startstedet for å fylle på med nye kuler bærer du disse med deg i en sekk på ryggen. Sekken er lett å betjene slik at du kan lade raskt, uten å bli et offer for dine motspillere.

SB

 

 

You may also like...