Paintball – Hvor god er du under stress?

Paintballhb minPaintball er en ny actionpreget lagsport med uendelige variasjonsmuligheter og en skikkelig stresstest. Her kan dere krige innendørs på bane eller utendørs i naturen. To lag spiller mot hverandre og her får alle anledning til å teste sin evne til samarbeid og beslutningsstyrke i krevende situasjoner. Paintball er helt ufarlig og spillet ledes av erfarne instruktører. Sammen i krig er ekte teambuilding og kickoff.

Hva er paintball?

Paintball er en skytelek som foregår i ulike settinger. Hver deltager er utstyrt med luftdrevet våpen som skyter små malingsballer. Målet er å treffe motstanderen for å sette denne ut av spill, ikke fysisk men i forhold til spillets regler. Paintball spilles med god beskyttelse av ansikt og kropp, er helt ufarlig og kan spilles også av barn.

Hvor spilles paintball?

I utgangspunktet kan paintball spilles hvor som helst. De vanligste arenaene er i skogen eller på en tilrettelagt bane, inne eller ute. Skogsterreng egner seg veldig godt, terrenget er variert og det hele oppleves veldig naturlig. På bane foregår spillet i en konstruert setting med ulike hindre.

Hvilket utstyr er i bruk?

Arrangøren stiller med nødvendig utstyr som omfatter:

Våpen, evt med sikte : Malingsballen skytes ved hjelp av luft. Magasinet inneholder vanligvis ca 200 kuler.

Malingskuler: Disse er laget av biologisk materiale, er lett å vaske bort og inneholder ingen farlige stoffer.

Maske og briller: Det er viktig å beskytte ansikt og øyne, derfor spilles paintball alltid med godkjent maske og briller. Mange velger tolags glass for å unngå dugg. Vesten beskytter overkroppen.

Sekk med kuler: Magasinet tømmes fort og for å slippe å dra tilbake til startstedet for å fylle på med nye kuler bærer du disse med deg i en sekk på ryggen. Sekken er lett å betjene slik at du kan lade raskt, uten å bli et offer for dine motspillere.

SB

 

 

Legg igjen en kommentar