Ta en tur med RIB båt – Bergen og Vestlandet

Båtturbergenhb min

Båtturbergen323 minHavrafting i RIB båt rundt Bergen og på Vestlandet  – en opplevelse du ikke glemmer med det første. I over 50 knop rundt holmer og skjær får du både spenning og natur så mye du vil. Føl kreftene når dere suser av gårde, gjerne over vannflaten. Hva med en kundetur?  Båtene har stor operasjonsradius som gir stor fleksibilitet i å kombinere ratfingen med andre aktiviteter, både utaskjærs og innaskjærs.

Hva er en RIB båt?

En Rib er på en måte en kraftig oppblåsbar gummibåt med et stivt og sterkt skrog. Materialbruket er ofte en kombinasjon av tre, metall og glassfiber. Båten har et V-formet skrog og oppblåsbare gummislanger langs sidene. Denne konstruksjonen gjør båten lett og stabil og tillater kjøring i høy hastighet. En godt motorisert Rib har enorme fartsressurser samtidig som den er sikker og stabil i høye hastigheter. Bruken av RIB båt har mange navn, havrafting, fjordrafting og RIB rafting er noen.

Med RIB på tur

Båtene har et veldig allsidig bruksområde. Er det fart som er målet vil en kraftig RIB gi deg en fartsopplevelse du ikke vil glemme. Du sitter trygt fastspent under åpen himmel, fartsvinden river i hår og ansikt, naturen er vakker. Et garantert fartskick, RIB rafting er gøy.

Men det kan også foregå i rolige former. Båttypen gjør det mulig å oppsøke steder utenfor allfarvei og man er ikke avhengig av en stor kai. Dette gjør det lett å skreddersy turen, utnytte skjærgården dere ferdes i og lage en spennende RIB safari.

Med RIB vil dere også nå raskt ut til attraktive spisesteder langs sjøen, kombinert med en sightseeing på veien. Kombinasjonen fart og ro gir mange muligheter for flotte opplevelser i Bergensområdet.

Hva med sikkerheten – er det trygt?

Seriøse RIB aktører tar sikkerheten på alvor og tilpasser aktivitetene etter forholdene. Det skjer sjelden ulykker under event arrangement med RIB båter, de ulykkene man hører om skjer stort sett i forbindelse med uansvarlig kjøring i privat regi. Båtene er godt utstyrt med redningsvester, brann- og førstehjelpsutstyr, kommunikasjons- og navigeringsutrustning. RIB er ikke ensbetydende med høy fart, arrangøren tilpasser opplegget etter dine ønsker.

SB

You may also like...