Båttur Bergen

Båtturbergenhbnr2 min

Båtturbergen323x minEn tur på Bergensfjorden en fin sommerdag trenger ingen nærmere beskrivelse. Dere har mye å velge i hvis dere planlegger et firmaarrangement på sjøen. Yachter, seilskuter, veteranbåter og mange andre båttyper står klare til  å ta dere med på eventyr og event. Båtutleiere har mange spennende aktiviteter og reisemål for korte og lange turer, perfekt for teambuilding. Båttur i Bergen er en garantert suksess!

Det er noe spesielt med en båttur på fjorden

Vakkert landskap, nærhet til elementene og mange spennende turmål gjør båtturen til en fantastisk opplevelse. Er du og dine venner/kollegaer i tillegg trygt plassert i en stødig og sikker båt med god mat og drikke er det bare å nyte turen.

Skjærgården rundt Bergen

Enten turen starter i Bergen eller fra en av de mange kaiene rundt byen (arrangørene er fleksible med hentested så lenge det står i forhold til turens lengde) er det uendelig med turmuligheter i fjordene og på kysten utenfor Bergen. Mange spennende reisemål å velge i for turer av kort eller lang varighet.

Båtutleie – stort utvalg av båter

Det er mange aktører som tilbyr båtturer og båtutleie i Bergen og omegn og det er mange typer båter å velge blant for en tur på fjorden, fiskeskøyter, veteranbåter, yachter, RIB og seilskuter. Størrelsene varierer og du finner det rette opplegget uansett om gruppe er stor eller liten. Mat servering, underholdning, levende musikk, øy safari, grillparty og mange andre aktiviteter. Ta kontakt med utleierne, de fleste har en lang meny av ideer for båtturen.

You may also like...